Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la pret accesibil

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Raticid pelet Rodenticide Prokum Pelet

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Ambalaje - pungi x 150 g; cutii x 150 g, galeata x 3 kg, cutie x 10 kg si 20 kg

Substanta activa  Brodifacoum 0,0025%(nr. CAS: 56073-10-0, NR. CE: 259-980-5), contine benzoat de denatoniu

Instructiunile si dozele de aplicare
Se va purta manusi de protectie rezistente la produse chimice in timpul fazei de manipulare a produsului (EN347).
In timpul utilizarii produsului nu se manca, nu se bea si nu se fumeaza. Spalarea mainilor este obligatorie dupa manipulare, continutul/recipientul se arunca dupa utilizare in conformitate cu reglementarile nationale. Se foloseste pentru combaterea sobolanilor in locuinte, grajduri si cladiri agricole, gradini, depozite de deseuri, cazarmi, magazii, vagoane, containere, etc.  Timp de actiune: Intre 4-10 zile de la ingerare. Restrictii: Acest produs trebuie plasat in statii de intoxicare saun in puncte de momeala acoperite. Produsul nu trebuie niciodata plasat la intamplare. A nu se utiliza in zone unde exista risc de otravire primara sau secundara a copiilor, animalelor de casa sau a altor animale non-tinta. O momeala de pelet grau gata de utilizare pe baza de anticoagulant. Pentru a fi utilizata ca rodenticid pentru controlul sobolanilor si soarecilor de casa, in interior, in aer liber in jurul cladirilor, de catre publicul general.

Doze recomandate: sobolani - public general, utilizati 10-60 g de momeala in statiile de intoxicare inviolabile, asezate la o distanta de 10 m (la distanta de 5 m in zonele cu infestari mari) in zonele in care sobolanii sunt activi. Controlati regulat consumul de momeala si inlocuiti momeala consumata sau stricata pana cand consumul acesteia s-a oprit. Repetati tratamentul in situatiile in care exista dovezi de infestare noua (de exemplu, urme proaspete sau fecale). Nu miscati sau deranjati punctele de momeala timp de mai multe zile dupa plasarea momelii. Daca nu se observa semne de activitate a sobolanilor in apropierea momelii dupa 7-10 zile, mutati momeala intr-o zona cu activitate mai mare a sobolanilor. Statiile de intoxicare trebuie vizitate numai dupa 5-7 zile de la inceperea tratamentului si cel putin saptamanal ulterior, pentru a verifica daca momeala este acceptata, statiile de intoxicare sunt intacte si pentru a elimina cadavrele rozatoarelor. Reaplicati momeala cand este necesar.

Statutul de rezistenta al populatiei tinta ar trebui luat in evidenta atunci cand se ia in considerare alegerea rodenticidului care trebuie utilizat. In zonele in care exista suspiciuni de rezistenta la anumite ingrediente active, evitati utilizarea acestora.

Pentru a controla raspandirea rezistentei, se recomanda alternarea momelilor care contin diferite active anticoagulante. Nu utilizati acest produs pentru momirea permanenta sau prin impulsuri. Indepartati momeala ramasa sau statiile de intoxicare la sfarsitul perioadei de tratament. Utilizarea acestui produs ar trebui sa elimine rozatoarele in termen de 35 de zile, in cazul unei suspiciuni de lipsa a eficacitatii pana la sfarsitul tratamentului (de exemplu, activitatea rozatoarelor este inca observata), utilizatorul ar trebui sa solicite sfatul furnizorului de produs sau sa apeleze la un serviciu de control al daunatorilor. Nu spalati cu apa statiile de intoxicare intre aplicari. Atunci cand introduceti statiile de intoxicare in apropierea sistemelor de scurgere a apei, asigurati-va ca se evita contactul momelii cu apa. Protejati momeala de conditiile atmosferice (de exemplu, ploaie, zapada etc.). Plasati statiile de intoxicare in zone care nu sunt supuse inundatiilor. Nu aplicati acest produs direct in vizuine.

Producator S.C. PROMEDIVET S.R.L. str. Lunga nr. 46/G Sovata, jud. Mures Tel/fax: 0265-570 831 e-mail: office@promedivet.ro

Titularul autorizatiei:
PelGar International (Lyon, Franta)

Nr. autorizatiei: RO/2018/0223/MRA/IE/BPA70513
Trimite mesaj
Din Gura in Gura