Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la pret accesibil

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tinctura de iod

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Tinctura de iod

- flacoane x 100 ml; 1 L, flacoane x 100 ml cu pompita de pulverizare -

Indicatii:
Tinctura de iod are actiune antiseptica, bacteriostatica si bactericida, virocida si fungicida, totodata si iritant-revulsiva.
Se indica la toate speciile de animale.
Ca antiseptic, pentru decontaminarea campului operator, a locului unde se fac injectii, punctii. Se indica sub forma de pensulatii in jurul plagilor, ulcerelor, fistulelor.
In actinomicoza se injecteaza in abcese si flegmoane, iar dupa deschiderea si vidarea acestora, se pensuleaza in jurul ranii.
Ca revulsiv se indica pentru resorbtia hematoamelor, a edemelor, in jurul articulatiilor dureroase, plagilor atone, sub forma de frictiuni, badijonari, dupa o prealabila toaleta, tundere a zonei.

MOD DE ADMINISTRARE: - Uz extern
Ca antiseptic se aplica prin badijonari sau pensulatii ale campului operator, a locului unde se fac injectii, punctii, in jurul plagilor, ulcerelor, fistulelor, in panaritiu.
Ca revulsiv sub forma de frictiuni, badijonari, dupa o prealabila toaleta, tundere a zonei, de 2-3 ori pe zi, pana la vindecare.
Timp de asteptare: Pentru carne 0 zile, pentru lapte 0 zile, pentru oua 0 zile.

PĂSTRARE:
Se pastreaza in ambalaje bine inchise, ferit de surse de foc, la temperatura camerei (15-25 C˚). A nu lasa la indemana copiilor. A nu se refolosi flaconul dupa golire. Solutia poate pata mainile sau hainele utilizatorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura