Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la pret accesibil

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spray pentru porumbei si cabaline Ectocid Herba 500 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Spray pentru porumbei si cabaline Ectocid Herba 500 ml

Flacoane x 500 ml

Contine:
extract de Tanacetum cynerariifolium flowers.

INDICAŢII:
Produs natural, recomandat ca adjuvant in tratamentul infestatiilor cu muste, tantari, pureci si paduchi la porumbei si cabaline.

MOD DE ADMINISTARE:

- uz extern. Se pulverizeaza solutia nediluata la radacina firelor de par si pe piele, de la o distanta de 10-15 cm.
LA CABALINE: - se indica 10-20 pulverizari, in functie de talie. Nu se utilizeaza la animalele sub 3 luni. Animalele in repaus se pulverizeaza la intervale de 2-3 zile, animale de tractiune la intervale de 2-4 ore, in functie de temperatura, transpiratie.
LA PORUMBEI: - se pulverizeaza solutia sub aripi de la o distanta de 10-15 cm. Se indica 1-3 pulverizari in functie de talie. Se pulverizeaza si cuibarele. Nu se indica la puii mai mici de 3 luni.
A se feri ochii si alte zone sensibile. Nu se utilizeaza la animalele bolnave, convalescente, animale cu insuficienta hepatica si renala. Nu se utilizeaza la femelele gestante si in perioada lactatiei. Animalele pulverizate se tin sub observatie pana se usuca blana (ferit de sursa de caldura, a nu lasa sa se linga).

PRECAUŢII:
A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contaminarea alimentelor si a furajelor. Evitati contactul cu ochii, spalati mainile dupa utilizare. Pulverizarea se face in aer liber. Nu se utilizeaza in prezenta unei surse de foc. Nu se fumeaza in timpul utilizarii. Nu se refoloseste flaconul dupa golire. Nu se utilizeaza la animalele, pasarile cu interes economic.

PĂSTRARE:
La temperatura camerei (15 - 25 grade C), in ambalaje bine inchise, ferit de surse de foc, soare si umezeala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura