Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la pret accesibil

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Insecticid Ectocid Cyper 10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Insecticid Ectocid Cyper 10

Flacon 20 ml flacon 100 ml flacon 1 l flacon 5 l
Actiune:
Datorita substantei active a solutiei (Cypermethrina nr. CAS 52315-07-8, nr. CE 257-842-9 - piretroid de sinteza cu spectru larg de activitate si cu toxicitate scazuta pentru mamifere), produsul este atat un insecticid de contact, cat si de ingestie, insa fara interventia gazoasa, fapt ce prezinta avantajul de a permite repunerea in functiune imediata a spatiilor tratate. Piretrinele au actiune neurotropa, actionand la nivelul axonului, atat in sistemul nervos central cat si periferic. Efectul are loc in doua faze: - initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei, tremor si convulsii. Dupa aceasta prima faza urmeaza blocajul transmiterii impulsurilor, blocaj care duce la paralizia si treptat la moartea insectei. Solutia antiparazitara, datorita componentilor, odata cu diluarea acestuia cu apa formeaza o emulsie laptoasa, prevenind consumul accidental de catre manipulator si o dilutie rapida si uniforma a substantei active antiparazitare. La concentratii obisnuite de utilizare, produsul nu este fitotoxic, are toxicitatea redusa pentru operator, animal si mediu si este biodegradabil. Produsul este toxic pentru albine si pesti.

INDICAŢII:
Avand un spectru larg de activitate insecticida asupra majoritatea insectelor, se utilizeaza pentru dezinsectia cladirilor, vehiculelor publice, cladirilor industriale, magazinelor si a adaposturilor, spatiilor destinate pentru cresterea animalelor.

MOD DE UTILIZARE:
Produsul diluat trebuie pulverizat cu pompe de presiune pe suprafetele ce urmeaza a fi  tratate. In cazul majoritatii insectelor produsul Ectocid Cyper 10  se dilueaza in apa in concentratie de 1-2% (100-200 ml produs diluat in 10 litri de apa), in functie de gradul si tipul infestarii. In cazul gandacilor si a altor insecte mai rezistente concentratia se mareste la 3-4 % (300-400 ml produs diluat in 10 litri de apa).
Solutia preparata este practic inodor si nu pateaza peretii vopsiti, cu toate acestea se va evita aplicarea sa pe peretii proaspat varuiti, dat fiind ca piretrinele sunt instabile in medii alcaline. Amestecul preparat se foloseste in cursul zilei respective.

MĂSURI DE PRECAUŢIE:
H225 - Lichid si vapori foarte inflamabili. H302 - Nociv in caz de inghitire. H315 - Provoaca iritarea pielii. H319 - Provoaca o iritare grava a ochilor. H332 - Nociv in caz de inhalare. H400 - Foarte toxic pentru mediul acvatic. H410 - Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. P102 - A nu se lasa la indemana copiilor! P261 - Evitati sa inspirati vaporii, aerosolii. P262 - Evitati contactul cu ochii, pielea sau imbracamintea. P270 - A nu se manca, bea sau fuma in timpul utilizarii produsului. P271 - A se utiliza numai in aer liber sau in spatii bine ventilate. P280 - Purtati manusi de protectie si echipament de protectie a ochilor, fetei. P391 - Colectati scurgerile de produs. P273 - Evitati dispersarea in mediu. P501 - Se va elimina continutul/containerul in conformitate cu reglementarile locale. P301+P312 - In caz de inghitire sunati la un Centru de Informare Toxicologica sau un medic, daca nu va simtiti bine. P337 + P313 - Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul.

Se pastreaza in ambalaje originale la temperatura camerei (15-25 C), in locuri uscate, ferit de lumina.
AVIZ NR. :1490BIO/18/12.24
Trimite mesaj
Din Gura in Gura