Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la pret accesibil

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Raticid pasta Roban Pasta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Ambalaje - galeata x 3 kg, cutii x 5 kg,10 kg, 20 kg -

Substanta activa Difenacoum 0,005%(nr. CAS: 56073-07-5, NR. CE: 259-978-4). Contine benzoat de denatoniu.

Instructiunile si dozele de aplicare

Se va purta manusi de protectie rezistente la produse chimice in timpul fazei de manipulare. In timpul utilizarii produsului nu se manca, nu se bea si nu se fumeaza. Spalarea mainilor este obligatorie dupa manipulare, continutul/recipientul se arunca dupa utilizare in conformitate cu reglementarile nationale. Trebuie luata in considerare rezistenta populatiei de rozatoare la difenacoum atunci cand se alege agentul deratizant. Pentru prevenirea aparitiei rezistentei speciei tinta la Difenacoum se recomanda: campania de deratizare sa fie completa, cantitatea utilizata sa fie proportionala cu infestarea.
Pentru soareci de casa, folositi 40 g momeala in statii de intoxicare sau puncte de momeala la fiecare 5 metri in cazul infestarilor usoare si la fiecare 2 metri in cazul infestarilor puternice.
Pentru sobolani folositi 200 g in statii de intoxicare la fiecare 10 metri in cazul infestarilor usoare si la fiecare 5 metri in cazul infestarilor puternice.
Timpul de actiune este de 5-7 zile de la ingerare. Acest produs trebuie plasat in statii de intoxicare sau in puncte de momeala acoperite. Produsul nu trebuie niciodata plasat la intamplare. A nu se utiliza in zone unde exista risc de otravire primara sau secundara a copiilor, animalelor de casa sau a altor animale non-tinta.

Fraze de pericol (H):
H360D - Poate dauna fatului
H373 - Poate provoca leziuni ale organelor in caz de expunere prelungita sau repetata.
Fraze de prudenta (P): P201 - Procurati instructiuni speciale inainte de utilizare.
P202 - A nu se manipula decat dupa ce au fost citite si intelese toate masurile de securitate.
P273 - Evitati dispersarea in mediu
P280 - Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/echipament de protectie a ochilor/ echipament de protectie a fetei.
P308+P313 - IN CAZ DE expunere sau de posibila expunere: consultati medicul.
P314 - Consultati medicul, daca nu va simtiti bine.
P501 - Aruncati continutul/recipientul in conformitate cu prevederile hotararilor municipale.

Telefon de urgenta:
021/318 36 06 sau 021 318 36 20/interior 235 (Luni-Vineri, 8:00- 15:00); Institutul  National de Sanatate Publica, Bucuresti

In caz de accident sau simptome de boala, consultati imediat medicul (Daca este posibil, i se va arata eticheta).

Sfaturi pentru medici: difenacoum este un anticoagulant indirect. Fitomenadiona - vitamina K1 - este antidotul. Determinati timpul de protrombina in mai putin de 18 ore dupa consum. In cazul in care valoarea este crescuta, se va administra vitamina K1, pana se normalizeaza timpul de protrombina. Se va continua determinarea timpului de protrombina timp de doua saptamani dupa intreruperea tratamentului cu antidot si se reia tratamentul in cazul in care au loc cresteri ale valorilor in acel timp. Inhalare: Datorita naturii fizice a acestui produs, expunerea pe aceasta cale este putin probabila. In caz de inhalare: Transportati persoana afectata la aer liber si mentineti-o la caldura si in stare de repaus, intr-o pozitie confortabila pentru respiratie. Consultati medicul daca simptomele sunt grave sau persista. Ingerare: Clatiti bine gura cu apa. Nu provocati voma. Consultati medicul imediat. Contactul cu pielea: Poate provoca iritatii ale persoanelor susceptibile. Dezbracati imediat toate hainele contaminate. Spalati bine pielea cu sapun si apa. Consultati medicul daca simptomele sunt grave sau persista dupa spalare. Contactul cu ochii: Poate provoca iritatia ochilor la persoanele sensibile. Se clateste imediat cu multa apa si se va consulta un medic. Protectie pentru cei care acorda primul ajutor: Personalul de prim ajutor trebuie sa poarte echipament de protectie adecvat in timpul oricarei actiuni de salvare.

Observatii pentru medic: tratati simptomatic.

Nr. autorizatiei: RO/2018/0067/MRA/UK-2011-008
Trimite mesaj
Din Gura in Gura