Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la pret accesibil

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spray insecticid protector natural aerosol 530 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Protector Natural Aerosol
Spray insecticid de spatiu cu spectru larg
Contine piretrum natural pentru cei care vor o doborare si o ucidere rapida.
Contine 0,2% piretrini nr. CAS: 8003-34-7, nr. CE: 232-319-8

AGITAŢI BINE INAINTE DE FOLOSINŢĂ
Aplicatie:
Pentru controlul insectelor ca muste, tantari, furnici, gandaci de bucatarie, viespe, urechelnite,pestitori de argint, purici, plosnite de pat, molii, paduchi de carte si acarieni prin aplicare pe suprafete tari poroase si neporoase, mobilier dur si moale incluzand lenjeriile de pat.
Pentru uz casnic folositi in interiorul cladirilor domestice (incluzand bucatariile) si in exterior in curti si pe cuiburile de viespe.

Pentru utilizare profesionala folositi in situatii domestice si comerciale incluzand bucatariile, spitalele (nu si saloanele ocupate), hotelurile, restaurantele, cladirile publice si pe bordul navelor.

Pentru utilizare exterioara in curti, zone de agrement, statii de tranzitare, cosuri de gunoi si cuiburi de viespe. Poate fi folosit in zonele de depozitare al aeronavelor pentru tratamente de inaintea zborurilor si masini de gunoi. Pentru utilizare in si in jurul cladirilor de ferma, grajduri, cotete de porci, incaperi de muls. Pentru utilizare in cotetele pasarilor impotriva paduchilor rosii si gandacilor de gunoi. A nu se folosi pe cereale sau in magaziile de cereale.
Spray-urile de spatiu care contin piretroizi sau piretrini (nereziduali) nu trebuie folositi de mai multe ori pe saptamana impotriva mustelor in casele de animale cu mediu intensiv sau controlat sau in terenurile de tratare a deseurilor pentru ca poate cauza esec in controlul insectelor din cauza rezistentei. Daca este nevoie de tratamente mai frecvente folositi un produs cu o diferita substanta activa si daca este necesar o metoda de control diferit (de exemplu o momeala).

Instructiuni de utilizare:
SPRAY DE SPAŢIU pentru controlul insectelor zburatoare:o pulverizare de 5-10 secunde va trata o camera medie de 30 m3, incepand din centrul camerei directionand spray-ul in toate zonele camerei.

SPRAY DIRECT: de la o distanta de 15 cm pulverizati direct pe insecta. Pentru insecte taratoare ca plosnite de pat - o pulverizare de 2 secunde; pentru purici o pulverizare de 1 secunda.

SPRAY DE SUPRAFAŢĂ: de la o distanta de 20 cm pulverizati direct pe suprafata unde insectele se tarasc, in crapaturi si alte ascunzatoare de insecte, o pulverizare de 2-4 secunde.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura